amqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенДнес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели.

...
amqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенДнес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели.
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

amqta.com/horoskop-za-denq/blog 
Овен
Днес се вслушвайте по- деликатно в думите на своите другари. Те ще Ви кажат нещо значимо. Макар че има и други способи за приемане на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревнивост от Вашия обичан човек. Май разправиите ще са неизбежни...
Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.
 
Близнаци
Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то - взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.
 
Рак
Професионалната активност - това е сферата, в която през днешния ден от Вас ще зависи извънредно малко. Обстоятекствата ще се подреждат по непредсказуем метод, и надали ще съумеете да повлияете на развиването на събитията. Най-разумното, което може да извършите, това е, да се постараете да се приспособите към обстановката. По този метод, в последна сметка, ще минимизирате загубите. По различен метод стоят нещата в персоналните връзки, където към този момент Вие контролирате обстановката. Бъдете подготвени да деянията неотстъпчивост, когато реализирате своите решения в живота. Не се тормозете освен да молите, само че и да изисквате.
 
Лъв
Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неша, в сравнение с разправиите с ревностния любим. Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални. Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.
 
Дева
Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекомерно подвластна от Вас, което доста лимитира Вашата независимост. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противоположен случай намекнете, че съшо имате право на собствен живот. В подобен случай психиатрите споделят: „ Отрежете пъпната шнур ”.
 
Везни
Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят! ”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни.
 
Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
 
Стрелец
Денят се характеризира с въздействие на спорни трендове. Дори и не се надявайте на един спокоен ден. Обострят се проблемите в връзките с роднините и ще се окажете сред два огъня, а е извънредно комплицирано, да запазите неутралитет, а пък да се присъедините към който и да е от враждуващите лагери, няма да Ви се желае. Това единствено ще докара до повишаване на напрежението. Задачата Ви през днешния ден е, да покажете, че приемате обстановката на съществено. Колкото по-малко лекомислия има във Вашето държание, толкоз повече ще са възможностите за триумф в миротворческата Ви задача.
 
Козирог
Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.
 
Водолей
Може да останете с усещане, че този ден е предопределен извънредно с цел да Ви научи да се помирявате със загубите – доста неподходящо е стечението на събитията. Но това не е тъкмо по този начин. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови сътрудници, ще могат с тяхна помощ да променят обстановката към по-добро. От позиция на персоналните връзки денят е нееднозначен. Може да се резервира мира и хармонията, само че за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни обстоятелства и феномени. Но в случай че се огледа на нещата действително, спорът е неминуем.
 
Риби
Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко. Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР